Reisen

Reisen gehören nicht zum Kerngeschäft von ALSA Dienstleistungen. Wir vermitteln lediglich Reisen nach Kosovo und zurück. Deshalb sind die folgenden Informationen auf Albanisch.


Të nderuar Klientë

Shpresojmë se na kuptoni nëse ju themi se veprimtaria jonë kryesore bazohet në këshillimet rreth sigurimeve si dhe vetë sigurimet. Megjithatë, të gjithë klientët tanë shfrytëzojnë mundësinë e zbritjes 5 % për çdo fluturim dhe tiketë veç e veç, ne shpresojmë se me këtë shërbim plotësues ndihmojmë udhëtimet tuaja drejtë vendlindjes.

Pra, pushime të këndshme.

ALSA

//alsa-swiss.ch/wp-content/uploads/2016/10/reisen.jpg